Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2017-ryby

RYBY VE SVĚTOVÝCH KUCHYNÍCH

Ve dnech 18. 10. a 19. 10. 2017 probíhal na naší škole seminář na téma ryby a dary moře. Zúčastnili se ho žáci oborů kuchař, hotelnictví a gastronomie. Žáci si vyzkoušeli vykosťování ryb, plnění štiky, přípravu suchi, ceviche, rybích polévek, španělské paelly a spoustu jiných pokrmů s použitím v teplé i studené kuchyni.

Celý seminář probíhal pod vedením šéfkuchaře Davida Berana.

Bc. Šárka Nováková

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz