Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2018-Studená kuchyně

KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ

 2. – 8. února. 2018

Pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky. Kurz má rekvalifikační charakter, je zakončen teoretickou i praktickou zkouškou, absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR

Program:

Význam studené kuchyně, speciální výrobky z mas, sýrů, plněné sýry, rolády.
Příprava finger foodů, majonéz, kanapek, pěn, paštik a jiné výrobky.
Dekorace mis, příprava rautových stolů, zdobení.

Cena:  žáci -  2 700,- kč, dospělí pracovníci – 3 600,-kč
v ceně veškeré suroviny, manuál, závěrečný raut pro rodiče

Kontaktní osoba: Bc. Šárka Nováková, kabinet E (tel.:482 424 357, novakova@sos-gs.cz)

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz