Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Studená kuchyně

7. února - 10. února 2017 se uskuteční KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky

PROGRAM:
- význam studené kuchyně
- speciality výrobků z mas
- speciality ze sýrů
rolády, kanapky, pěny, saláty, plněná zelenina, paštiky a další pokrmy

Kurz je zakončen zkouškou a osvědčením. Ukončení probíhá formou rautu pro rodiče.

Bližší informací: Bc. Šárka Nováková - novakova@sos-gs.cz (tel.: 482 424 357 kabinet E)

Ukázky prací z roku 2014.

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz