Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2018-Kapr

GASTRONOMICKÁ SOUTĚŽ:

22. listopadu 2018 se konala soutěž mladých odborníků v oblasti gastronomie
13. ročník ČESKÝ KAPR 2018 – na téma „ČESKÝ KAPR V MODERNÍ KUCHYNI"

Soutěže se zúčastnil v kategorii junior – RAUL PODRAZIL žák II. ročníku

Zadání soutěžního výrobku: hlavní jídlo s přílohou na 4 porce s použitím dominantní suroviny filet z kapra. Dále použití jedné suroviny od firmy BONDULLE – listový špenát, fazolové lusky zelené nebo duo mrkev plátky.

Soutěž se skládala ze dvou částí:

  1. Korespondenční část – soutěžící zaslal zpracovanou kalkulaci, technologický postup a fotografii pokrmu
  2. Praktická část – do finále postoupili 12 juniorů z korespondenční části, během 45 minut připravit 4 porce

Název pokrmu:

POŠÍROVANÝ KAPR V PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, ŠPALDOVÉ RIZOTO S HOUBAMI,
SMAŽENÝ KAPR V SYROVO – VINNÉM TĚSTÍČKU, PODÁVANÝ NA FAZOLOVÝCH LUSCÍCH S KŘENOVOU ESPUMOU

UMÍSTĚNNÍ V SOUTĚŽI :    KUCHAŘ JUNIOR:  ZLATÉ PÁSMO – CELKOVÉ POŘADÍ 2. MÍSTO

Guričanová Marie

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz