Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2019-Brno

25. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie-

Mezinárodní mistrovství české republiky 

soutěž se konala pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy,

jako odborný program REGIONTOUR 

 

Soutěž byla určena pro studenty středních odborných škol s gastronomickým zaměřením.

V oboru kuchař si soutěžící vylosoval druh masa, z něhož měl připravit pokrm. Po seznámení s jednotlivými položkami začínal běžet čas 45minut, během nějž si soutěžící ujasnil základní technologický postup, připravil vše potřebné, inventář a suroviny na přípravu a určil název pokrmu. V tuto dobu se mohl radit se svým učitelem. V časovém limitu 45 minut, který měl soutěžící na přípravu čtyř porcí, již pracoval ve studiu zcela sám pod dohledem poroty i přítomných diváků.

Soutěže se zúčastnil žák – Raul Podrazil – 2. ročník

Vylosoval si hovězí maso - svíčkovou

NÁZEV POKRMU – STEAK NA BYLINKOVÉM MÁSLE, PLNĚNÁ TAŠTIČKA S MASOVOU FÁŠÍ, PEPŘOVÁ OMÁČKA, ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY, PEČENÉ ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY

Umístění - BRONZOVÁ MEDAILE

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz