Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2019 Kurz o rybách

KURZ O RYBÁCH A MOŘSKÝCH PLODECH

  1. 10. – 22. 10. 2019

Pod vedením pana Berana probíhá na naší škole již tradičně.

Žáci se naučí:

  • vykostění, filetování, marinování a plnění ryb
  • přípravu národních rybích polévek, předkrmů
  • španělskou pealu, rybu v solné krustě, domácí zauzení a jiné úpravy
  • mořské plody ve světových kuchyních
  • dekorace slavnostních mís

Bc. Šárka Nováková

Ukázky z minulého kurzu.


 

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz