Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2019-Kurz studené kuchyně

Ve dnech 18. 2. až 21. 2. 2019 proběhne na naší škole kurz studené kuchyně.

Kurz zajišťuje Kuchařské studio pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky

  • kurz má rekvalifikační charakter
  • je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou
  • absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR
  • osvědčení je podkladem pro vyšší hodnocení při výkonu kuchařského povolání
  • účastník obdrží soubor receptur výrobků studené kuchyně

PROGRAM

  • význam studené kuchyně
  • speciální výrobky z mas, sýrů, rolády,..
  • příprava finger foodů, majonéz, kanapek, pěn, paštik a jiné výrobky
  • dekorace mis, příprava rautových stolů, zdobení
  • závěrečný raut

    Ukázky prací z roku 2014
Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz