Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2020-Studená kuchyně

KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ

Ve dnech 27. 1. 2020 – 30. 1. 2020 proběhl na naší škole kurz studené kuchyně,
pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky. Kurzu se zúčastnili žáci z K1., GS1., HT1.
a  byl zakončen slavnostním rautem pro rodiče.
Bc. Šárka Nováková


Ve dnech 27. 1. – 30. 1. 2020 proběhne na naší škole kurz studené kuchyně.

Kurz zajišťuje Kuchařské studio pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky

  • kurz má rekvalifikační charakter
  • je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou
  • absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR
  • osvědčení je podkladem pro vyšší hodnocení při výkonu kuchařského povolání
  • účastník obdrží soubor receptur výrobků studené kuchyně

PROGRAM

  • význam studené kuchyně
  • speciální výrobky z mas, sýrů, rolády,..
  • příprava finger foodů, majonéz, kanapek, pěn, paštik a jiné výrobky
  • dekorace mis, příprava rautových stolů, zdobení
  • závěrečný raut

INFORMACE

        kabinet E -  Bc. Šárka Nováková
        novakova@sos-gs.cz


Letošní produkce kurzu studené kuchyně.

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz