Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2019-Kurz studené kuchyně

Ve dnech 18. 2. až 21. 2. 2019 proběhl na naší škole kurz studené kuchyně,

 pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky. Kurzu se zúčastnili žáci z K1.A. K1.B, HT2.

a byl zakončen slavnostním rautem pro rodiče. 

Bc. Šárka Nováková


 

Ve dnech 18. 2. až 21. 2. 2019 proběhne na naší škole kurz studené kuchyně.

Kurz zajišťuje Kuchařské studio pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky

  • kurz má rekvalifikační charakter
  • je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou
  • absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR
  • osvědčení je podkladem pro vyšší hodnocení při výkonu kuchařského povolání
  • účastník obdrží soubor receptur výrobků studené kuchyně

PROGRAM

  • význam studené kuchyně
  • speciální výrobky z mas, sýrů, rolády,..
  • příprava finger foodů, majonéz, kanapek, pěn, paštik a jiné výrobky
  • dekorace mis, příprava rautových stolů, zdobení
  • závěrečný raut

    Ukázky prací
Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz