Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Školení učitelů odborných předmětů

V rámci neustálého profesního rozvoje se naši učitelé odborných předmětů pravidelně účastní odborných školení. Věříme, že kvalitní a aktuální vzdělání pedagogů je klíčem k moderní a inspirativní výuce, která žákům přináší nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti odpovídající současným trendům v gastronomii.

V květnu jsme se zúčastnili dvou tematicky zaměřených školení:

  • Plating pokrmů – školení zaměřené na moderní techniky servírování a estetickou prezentaci jídel. Učitelé si osvojili nové způsoby aranžování pokrmů, které mohou žákům pomoci rozvíjet cit pro detail a kreativitu při tvorbě jídelních prezentací.

  • Rostlinná strava – školení věnované rostoucímu trendu rostlinné výživy. Učitelé se seznámili s novými surovinami, technologickými postupy a výživovými aspekty rostlinné stravy, což jim umožní obohatit výuku o aktuální poznatky a receptury.

Účast na těchto školeních byla umožněna díky projektu Šablony II, který podporuje profesní rozvoj pedagogických pracovníků. Díky této podpoře mohou naši učitelé neustále pracovat na svém růstu a přinášet do výuky nové impulzy, které odpovídají požadavkům současného gastronomického trhu.

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz