Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Plán na měsíc

 

 

Den

Hodina

Místo

Předmět

1. 9.

 

 

Zahájení školní roku

1. – 2. 9.

 

 

Společná část MZ – dle Jednotného zkušebního schématu

6. 9.

12.30

Kancelář ředitele

Porada vedení

7. – 10. 9.

 

 

Praktická část ZZ  (obor kuchař)

8. – 9.

 

 

Praktická část ZZ (obor cukrář

8. – 10. 9.

 

 

Praktická část ZZ (obor číšník)

10. 9.

 

 

Praktická část (obor kadeřník)

13. 9.

 

 

Ústní část (kuchař, číšník, kadeřník) – dle harmonogramu

14. 9.

 

 

Ústní část (cukrář)

15. 9.

 

Učebna A 1

Ústní část MZ – třída HT4.

16. 9.

 

Učebna A 1

Ústní část MZ – třída KG4.

16. 9.

 

 

Den regionální potraviny – třídy HT2. a GS1.

20. 9.

12.30

Kancelář ředitele

Porada vedení

21. – 22. 9.

 

 

Opravné zkoušky v mimořádném termínuí

21. 9.

14.30

Centrum

Porada UOV (gastro obory)

27. 9.

 

 

Ředitelské volno (učitelé dovolená, samostudium)

28. 9.

 

 

Státní svátek – Den české státnosti (929/935)

29. 9.

 

 

Květinový den

Průběžně během září – Harmonizační dny pro 1. ročníky + KG2. – Maják

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt +420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz